يکشنبه 14 اسفند 1390-21:6

مشایی انصافا" منشا خدمات موثری بود-طاهایی

استاندار مازندران گفت:مشایی انصافا منشاء خدمات موثری بود و کاری به حرف و حدیث های سلیقه ای، نوع برداشت ها و گمانه زنی ها و حرف هایی که در داخل جامعه است ندارم/‌با اینکه دچار تنگناهای بودجه ای هستیم،اما 20 میلیارد ریال اعتبار در اختیار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گذاشتیم/در وین کارخانه زباله سوز در داخل شهر است،‌اما در ساری وقتی می خواهیم این کارخانه را ایجاد کنیم فرماندار را توجیه می کنند که احداث این کارخانه مسائل زیست محیطی به همراه دارد.


مازندنومه،کلثوم فلاحی:استاندار مازندران ، صبح یک شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان این که سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دو مرحله در دوره ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد به دست 2 فرزانه مازندرانی اداره شد ، تصریح کرد: چه مشایی که به مدت چهار سال مسئولیت مستقیم این سازمان را بر عهده داشت و چه در زمان مسئولیت بقایی و نیز دیگر فرزانه مازندرانی سید حسن موسوی که در مقطعی به عنوان معاون مشایی انجام وظیفه می کرد و اکنون در راس سازمان قرار گرفته است.

 وی با بیان اینکه مشایی انصافا منشاء خدمات موثری بود، ادامه داد:کاری به حرف و حدیث های سلیقه ای، نوع برداشت ها و گمانه زنی ها و حرف هایی که در داخل جامعه است ندارم.

طاهایی یادآور شد:خلاصه جامعه رو به رشد ، بعضا بستر تعالی اندیشه و نوع نگرش ها می شود که این نگرش ها آزادانه عرضه شده و بعضا اندیشه هایی همدیگر را به چالش می کشند ، اینها همه نمودها و نمونه هایی از یک جامعه روبه رشد ، پویا، سرزنده و با نشاط است.

 این مسئول در ادامه اظهار داشت:حضور مردم در انتخابات 12 اسفند، نماد سرزندگی است.

*دو میلیارد تومان اعتبار دادیم

 وی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه مازندران با این وضع جاده ها در بخش عمده ای از سال در حوزه گردشگری فعال است ، گفت: امیدواریم جاده های استان به جاده های امن مبدل شده و ناوگان هوایی استان هم تقویت شود.

 طاهایی یادآور شد:میراث فرهنگی در استان نخواهد توانست پاسخگوی انبوه گردشگران باشد مگر اینکه سایر دستگاه ها هم همکاری کنند.

 وی ادامه داد:‌با اینکه دچار تنگناهای بودجه ای هستیم و سیستم بانکی دولتی هم می دانیم در چه وضعیتی قرار دارد اما 20 میلیارد ریال اعتبار در اختیار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گذاشتیم.

 طاهایی با بیان اینکه بیش از 46 میلیارد ریال تسهیلات برای هنرمندان صنایع دستی در نظر گرفتیم ، متذکر شد:امیدواریم نمد غرب استان و گلیم شرق استان همراه با سایر صنایع دستی استان از جمله هنرهای تجسمی و سفالگری شکوفا شود.

*از ساری تا وین،تفاوت از زمین تا آسمان است!

 وی با اشاره به اینکه از دغدغه های جدی در مازندران بحث زباله است ، بیان داشت:جمعیت مسافری که به استان می آید این معضل را تشدید می کند.

طاهایی با بیان اینکه در وین کارخانه زباله سوز در داخل شهر است ، تصریح کرد:‌اما در ساری وقتی می خواهیم این کارخانه را ایجاد کنیم فرماندار را توجیه می کنند که احداث این کارخانه مسائل زیست محیطی به همراه دارد در حالی که وین استاندارد یورو 5 را رعایت می کند و بیشتر از سایر مناطق دنیا به مسائل زیست محیطی توجه دارد.

وی ادامه داد:‌دستور ویژه رئیس جمهوري موجب گرفتن مجوز 215 برای احداث کارخانه زباله سوز شد.

طاهایی با بیان اینکه مجوز 215 در حوزه معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری نهایی شده و دولت در بودجه سال 91 پیشنهاد داده است،گفت:‌نمایندگان موجود مراقبت کنند تا این موضوع در مجلس عملیاتی شود.

*فرزانه:در سواحل و دریا بلاتکلیفی داریم

به گزارش مازندنومه،سیف الله فرزانه-مدیرکل جدید میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری مازندران- مراسم معارفه خود را به عنوان مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران ،با انواع گلایه ها شروع کرد.

 فرزانه اظهار داشت: چالش ها و موانع سازمان را در مدت پنج سال معاونت آسیب شناسی کرده ام و دست نیاز به سوی همکاران و مسئولان دارم.

وی با اشاره به اینکه کارگروه گردشگری که زمینه ساز ورود گردشگران خارجی و برطرف کردن مشکلات گردشگری بود متاسفانه حذف شده است ، گفت: این کارگروه می توانست کمک کار سازمان باشد.

 فرزانه ادامه داد:‌انتظار می رود با توجه به صنعت قوی گردشگری در مازندران ، این کارگروه به جای اول برگردد.

بر اساس این گزارش، استاندار مازندران در این جلسه تاکید کرد که کارگروه میراث فرهنگی در زیرمجموعه شورای برنامه ریزی استان فعال می شود.

مدیرکل جدید میراث استان با بیان اینکه در سواحل و دریا بلاتکلیفی داریم ، بیان داشت:کشورهای تفریحی همسایه دلارهای زیادی به جیب می زنند و ما با موانعی که خودمان در سر راه گردشگری ایجاد می کنیم ، موفق به انجام این کار نمی شویم.

 فرزانه با اشاره به اینکه سرمایه گذار و 350 کیلومتر ساحل داریم ، خاطرنشان کرد:‌اما دریغ از یک کشتی تفریحی که بتواند از این سرمایه بهره برداری کند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان اینکه 122 منطقه گردشگری در مازندران شناسایی شده که با شرح خدمات بسیار ضعیف واگذار می شود، گفت: درست نیست دستگاه های دولتی چالشِ کاری باشند که دولت نسبت به ایجاد آن اقدام کرده است.

وی با اشاره به اینکه در خصوص زمین های 10 هکتاری غرب استان ، با منابع طبیعی مشکل داریم ،ادامه داد: بحث نقد هیچ دستگاهی را ندارم اما کار باید انجام و مشکل برطرف شود.

 این مسئول با بیان اینکه 1300 میلیارد تومان تسهیلات گردشگری است که 200 میلیارد تومان مصوبه است و 100 میلیارد تومان هم به بهره برداری رسیدیم، اظهار داشت:اما ‌هزار میلیارد تومان بلاتکلیف است.

 وی با اشاره به اینکه این صنعت می تواند بیش از 60 درصد از اشتغال جوانان را فراهم کند، متذکر شد:جای جای استان ، محل سرمایه گذاری است اما زمینه را برای سرمایه گذار ایجاد نمی کنیم.

فرزانه با بیان اینکه آزاد سازی حریم مکان های تاریخی جزء مصوبات سفر است ، گفت:‌اما اعتبارات ملی و تملک دارایی به ما نمی رسد تا این عرصه ها را آزاد کنیم.